Aktuális Oriflame katalógus
Oriflame 2021/16 katalógus

2021/16 katalógus

Az Oriflame 2021/16 katalógusából 2021. november 16. napjától 2021. december 6. napjáig lehet rendelést leadni.
Saját Oriflame Brand Partner kóddal, a vásárlói közösség tagjaként a katalógusban látott minden termék és szett árából 20% kedvezményed lesz. Ha még nem vagy Brand Partner (törzsvásárló, szépségtanácsadó Oriflame tag), akkor jelentkezz minél előbb a CSATLAKOZÁS menünél, hogy tudjál saját magadnak, családodnak közvetlenül vásárolni. Ezen felül az üzleti lehetőséggel is élhetsz, ha szeretnél.
A csomagot 2 munkanapon belül át tudod venni házhoz szállítással, vagy az általad választott postán, illetve mol postaponton.
Aktuális Oriflame üzleti magazin
Oriflame 2021/16 üzleti magazin

2021/16 üzleti magazin

Az Oriflame 2021/16 üzleti magazinjában többek között az új termékekről is vannak bővebb információk. Ezen felül mindig tartalmaz további spórolási lehetőségeket is, melyekkel a katalógus időszak alatt élhetnek az Oriflame Brand Partnerek (törzsvásárlók, szépségtanácsadók, Oriflame tagok). Ha még nem vagy az, de szeretnél, akkor jelentkezz minél előbb a CSATLAKOZÁS menünél, hogy Te is élhess az ajánlatokkal.
Oriflame aktuális Extra ajánlat
Oriflame 2021/12 extra ajánlat

2021/16 extra ajánlat

Az Oriflame 2021/16 katalógus időszakában is van extra ajánlat. Ebből az ajánlatból a készlet erejéig lehet vásárolni a katalógus időszak alatt. Itt is "katalógus" árak vannak, így a Brand Partnereknek a 20% kedvezmény még lejön az árból. Ha még nem vagy Brand Partner, de szeretnél, akkor jelentkezz minél előbb a CSATLAKOZÁS menünél, hogy Te is élhess az ajánlatokkal.
Ékszerkatalógus
Oriflame ékszerkatalógus

Norrsken ékszer katalógus

Az Oriflame újdonsága, kézműves svéd ékszerek. Az Oriflam Brand Partnereknek a 20%-os kedvezmény itt is lejön az árból. Ha még nem vagy az, de szeretnél, akkor jelentkezz minél előbb a CSATLAKOZÁS menünél, hogy Te is élhess az ajánlatokkal.

START program

Ha a 2021/16 katalógus időszak alatt jelentkezel Oriflame Brand Partnernek és legalább 75 BP értékben vásárolsz, akkor mindössze 299 Ft-ért lehet Tidék az első képen látható termék. Ha a következő két katalógus időszakban is vásárolsz ugyanannyiért, akkor pedig mind a három termék/szett a Tiéd lehet a feltüntetett nagyon kedvezményes áron.
Ha még nem vagy az, de szeretnél, akkor jelentkezz minél előbb a CSATLAKOZÁS menünél, hogy Te is élhess az ajánlatokkal.