LÉGY ORIFLAME BRAND PARTNER
ÉS ÉLVEZD AZ ELŐNYEIT!

TE DÖNTESZ

Lehetsz csak vásárló, aki saját magának és családjának online vásárolja meg a minőségi termékeket 20-70% kedvezménnyel.
Kiegészítheted a meglévő jövedelmedet a termékek ajánlásával, továbbadásával azonnali haszonnal.
Kiegészítheted a meglévő jövedelmedet a csatlakozás lehetőségének népszerűsítésével, ajánlásával, így 4-24% jutalékra (teljesítmény utáni árengedményre) leszel jogosult a forgalom növekedéséből.
Csak rajtad múlik, hogy az Oriflame Brand Partnereknek biztosított lehetőségek közül melyiket választod, természetesen választhatsz egyszerre akár többet is. Sőt arra is van lehetőség, hogy bármikor változtass az elképzeléseden és akár bővítsd, akár csökkent a kihasznált lehetőségeket.  

TERmékek

Ne felejtsd el, hogy közel 160 kutató segíti a termékek kifejlesztését és az Oriflame 5 saját gyárában történő gyártását. Fontos szempont a környezetvédelem, a termékekben a természetes alapanyagok használata, az állatkísérletek mellőzése. A termékkör nagyon széles, hiszen az általános tisztálkodási termékektől a kozmetikai termékeken át egészen az egészségmegőrző vitaminokig terjed, sőt különböző kiegészítőket is beszerezhetsz a kedvezményes csökkentett áron. Ráadásul most már nem csak női, férfi és gyermek termékek vannak, hanem újszülött babáknak használhatók is. Így minden háztartásban ott lehetnek ezek a nagyszerű termékek. A legfontosabb termékeket bemutató rövid leírást és a leírásból elérhető 2-5 perces videókat a csatlakozás után megkapod, mert fontos, hogy a termékeknek tudása van. A jól választott és jól használt termékek nagyszerű változást hozhatnak saját, környezeted életébe is.

ONLINE VÁSÁROLOK - MEGTAKARÍTÁS

Online vásárolok az oldal neve, mert az üzlet alapja a partner Oriflame cégtől történő online vásárlás. Vásárolhatsz saját magadnak, családodnak, ha van kedved akkor rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek is. Mindezt állandó 20% kedvezménnyel az aktuális katalógusból, illetve 20-70% kedvezménnyel a különböző tagoknak szóló felhívásokból. Ha barátoknak, ismerősöknek is vásárolsz, akkor azonnali 20% hasznod lesz a továbbadott termékeken.

INGYEN, KÖTELEZETTSÉG ÉS KÖLTSÉG NÉLKÜL

A regisztráció ingyenes, semmilyen költséggel nem jár. Mindössze az első rendelésednél kell évi 1.199 Ft-os tagdíjat fizetnek az Oriflame részére, amivel egy évig élvezheted az állandó 20%-os kedvezményt. Az Oriflame nyújtotta üzleti modellből kialakuló jutalékot az elején magánemberként kapod vissza teljesítmény utáni árengedményként a bankszámládra, így ezzel kapcsolatban sem keletkezik semmilyen költséged. Ha már elég magas összegű jutalékra leszel jogosult, csak akkor lesz szükség valamilyen vállalkozásra. Így a vállalkozásod kezdő tőke nélkül előkészítheted és csak akkor kell valóban vállalkozóvá válnod, ha már folyamatos és megfelelő nagyságú bevételed keletkezik az üzleti modell segítéségével.

PLUSZ JÖVEDELEM

Ha szeretnél további plusz bevételhez jutni, akkor ajánlhatod a csatlakozás lehetőségét bárkinek. Az új tagokkal növeljük a partnercég forgalmát, cserébe 4-24% jutalékra lehetünk jogosultak a forgalomból, amit utólag teljesítmény utáni árengedményként visszautal az Oriflame a bankszámlára.

 

MINDENKI EGYENLŐ FIGYELMET KAP

Itt nincs különbség abban, hogy csak vásárló akarsz lenni, vagy üzletépítő is. Mindenki megkapja ugyanazokat az információkat, segítséget.